TGA Nieuws: 18 augustus 2009

DTile

Al enkele jaren geleden is (toen nog onder de paraplu van TGA) gestart met de ontwikkeling van DTile. De gedachte daarbij was dat, door de introductie van nieuwe producten, de verkoop van tegels gestimuleerd zal worden.

Inmiddels is een langdurig proces afgerond waarin met name de technische haalbaarheid is aangetoond. Nu is DTile in het stadium gekomen waarin de producten zijn geproduceerd en waarin de eerste showroompresentaties worden afgerond. Het systeem van DTile is gebaseerd op een combinatie van vlakke tegels met daarbij een 6-tal vormstukken. Alles in de moduulmaat van 15x15. Deze vormstukken zijn

Vormstukken

  • - Inwendige hoek
  • - Uitwendige hoek
  • - Inwendig te gebruiken nokstukken
    - Uitwendig te gebruiken nokstukken
    - Inwendig te gebruiken zadelstukken
    - Uitwendig te gebruiken zadelstukken

 

 

 


Met deze vormstukken kan een groot scala aan vormen gerealiseerd worden, variërend van designbadkamers, design keukens tot functionele ruimtes als bijvoorbeeld slagerijen, slachterijen, ziekenhuizen etc.

De DTile producten kennen geen concurrerende aanbieders. In het verleden heeft Villeroy & Boch wel eens geexperimenteerd met hoektegels, maar dat was gebaseerd op een geringere tegelafmeting (5x5 cm).

Feit is dat DTile door zijn vormvastheid en maatvastheid, in combinatie met de geringe vochtopname, een superieur product is.

 

 

Op woensdag 16 september organiseert TGA in samenwerking met DTile een thema bijeenkomst over en rondom dit product. Tijdens deze bijeenkomst kunt e de producten ter plaatse bekijken. Niet alleen de losse producten, maar ook in een opstelling in de showroom. U kunt ook kennis nemen van de mogelijkheden en de voorwaarden om DTile te verkopen en over de voordelen die de combinatie TGA en DTile biedt.

Het voorlopige programma:

13.00 Ontvangst: met koffie

13.30 Start van de bijeenkomst, welkomstwoord

Bezoek aan de showroomopstelling van D-Tile producten in de showroom van de firma Rongen.

14.00 Presentatie door de heer Peter van der Jagt over Dtile

14:45 Presentatie door Schluter (De heer Barend te Riet)
Onderwerp: De mogelijkheden van Kerdi board bij tegelwerken.

15:30 Presentatie door Henkel Nederland
Onderwerp: Verwerkingsvoorschrift aanbrengen Dtile tegels.

16:00 Afsluiting met een hapje en een drankje

terug

terug

 
klik hier... klik hier...